no images were found

 

Remélem, nem túl bizalmaskodó a megszólítás. Úgy gondolom, ilyen hosszú kapcsolat esetén, mint a miénk, hiszen már lassan két hónapja írogatok Önnek, megengedhető. Végtelenül sajnálom, hogy csak ritkán van ideje válaszolni, és válaszai igen szűkszavúak, de belátom, nagyon elfoglalt lehet. Hát igen, az ismertség átka. Ugye? Értem én, jobban, mint gondolná. Nem hinném, hogy más oka lenne a hallgatásának. Sejtem én, mennyire elfoglalt és kicsit irigylem is érte. Hírnév, siker, média.

Nem, mintha nekem nem volna mit csinálnom. Tudja, már meséltem, egy irodában dolgozom, és rengeteg a tennivaló. A lányokkal arra is alig van időnk, hogy egy-egy katalógust átfussunk, pedig minden valamirevaló nő érdeklődik a kozmetikumok iránt, ugyebár. Még akkor is, ha bárdolatlan modorú főnököm képes még télen is kinyitni az irodaablakot,  hogy értésünkre adja, pacsuli szagunk van. Hát nem felháborító? Mondja meg! Férfi az ilyen, de őszintén? Bárdolatlan modorú! Erre a kifejezésre a héten bukkantam a neten, hogy tetszik Önnek? Ha gondolja, nyugodtan használhatja valamelyik írásában, nem fogom plagizációnak tekinteni. Örülök, ha hozzájárulhatok szellemi fejlődéséhez.

Biztos vagyok abban, hogy Ön ennél százszor megértőbb és kedvesebb lenne a beosztottaihoz. Az írásai mindig annyira szíven találnak. Higgye el, a Marichuy záró részét nem könnyeztem úgy meg, mint az Ön sorait. Az életről szólnak és a lélekhez. Ön valóban nagy ismerője a női léleknek titkainak. biztos vagyok benne, hogy kiváló forgatókönyvet tudna írni egy érzelmes televíziós sorozathoz! Nem lenne kedve megpróbálni? Nem akarok hiú reményeket ébreszteni Önben, drága barátom, de szerintem még az Esmeralda sikerét is túlszárnyalná! Ha gondolja, szívesen adok jelmezekkel és díszlettel kapcsolatos tanácsokat! Higgye el, nagyon értek hozzá! Látnia kellene a nappalimat! A falak nemcsak a függöny és a szőnyeg színével harmonizálnak, de még a vitrinben elhelyezett étkészlet szegélyével is! Ha tudná, hogy ez mennyi utánjárásomba került, de megérte! Egyébként tudta, hogy imádok vásárolni! Ebből is látszik, mennyire nőből vagyok!

Ma meg is osztottam az oldalamon néhány fotót ezzel kapcsolatban, a kedvenc butikomban készültek, ruhapróba közben. De higgye el, semmi illetlen részlet nem látszik rajtuk, nem vagyok én olyan! De bosszúságomra az egyik ismerősöm előnytelennek kommentelte az egyik képet, a fehér ruhásat. Feltétlenül nézze meg, kíváncsi vagyok az Ön elfogulatlan véleményre! Az illetőt természetesen azonnal töröltem az ismerőseim közül. Tapintatlan egy némber, vagy csak irigy… De ilyen ismerősökre semmiképp sincs szükségem.

És természetesen tudatosan táplálkozom. Maga olyan okos ember! Biztos hallott már a paleolit étrendről? Tudta, hogy én még a francia hagymaleveshez is kókuszolajat használok? Most csodálkozik, ugye? És ha egyszer megkóstolná a Stroganoff marhasültemet, a szava is elakadna!

Ugye feltűnt Önnek, hogy egyre választékosabb a stílusom! Nos, elárulom a titkát! Beiratkoztam egy írói alapozó kurzusra az egyik neves médiaakadémián. Képzelje, még webes konzultációt is tartanak!

Ha megengedi, meg is osztanám Önnel egyik szárnypróbálgatásomat:

Ha leszáll az este és kihunynak a fények,
Sajgó szívemben zúgnak vad remények.
Lelkem remegése áthatol a csenden,
Szemed tüzében fájdalmam  felejtem.

Éget a vágy és éget a remény,
Életem nélküled oly sivár és szegény.
Ölelő karod ad életemnek éltet,
Csókodtól a vér bennem újraéled.

Forr a vér és menekül a magány.
A szívem számodra nem titok és talány.
Te vagy, kinek lelkem kapuja már nyitva,
Veled az élet már nem komor kalitka.

Szabad madárként szárnyal az én lelkem,
Az esti éjen által, hogy téged megleljen.
Hogy téged megleljen és hazataláljon,
Sajgó szívem többé sohase fájjon.

Remélem a vers elnyeri tetszését. És remélem azt is, nem raboltam sokáig drága és becses idejét.

Derűs órákat kívánok Önnek!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.